Siirtolasiseinät

Maksimoi tilasi käyttö ja nauti kaikista ilmoista käyttämällä liukuvaa lasiseinäjärjestelmäämme

AIRCLOS-siirtolasiseiniä voidaan käyttää mm. ulkotilojen rajaamiseen ja suojaamiseen, avoimien sisätilojen jakamiseen sekä ääneneristämiseen. Siirtolasiseiniä käytettäessä saadaan tiloihin valoisuutta ja samalla tilat tuntuvat myös avarammilta. Myös tilojen yhdistely käy helposti avaamala väliseiniä tilojen väliltä.

AIRCLOS-siirtolasiseinä koostuu erillisistä siirrettävistä lasielementeistä. Lasielementit voidaan seinämalleissa A32 ja E45 siirtää aukon jompaan kumpaan päähän tai molempiin päihin joihin ne käännetään vierekkäin "parkkiin". Mallissa E20lasielementit liukuvat 2- tai 3-ohjaimisessa kiskossa jolloin elementit liukuvat limittäin ja voidaan siirtää esimerkiksi 3 kpl peräkkäin. Lasina käytetään paksuudeltaan 8mm, 10mm tai 12mm:stä karkaistua lasia.LUKITUSJÄRJESTELMÄ

Siirtolasiseinän lukitusjärjestelmä on hyvin huomaamaton ja litteän kädensijan ansiosta ovilehdet voidaan kasata parkkialueelle tiiviisti.

PINTAKÄSITTELY

Järjestelmä on saatavana pulverimaalattuna RALsävyyn tai luonnonväri anodisoituna.

LASITUS

Liukuvat lasilehdet valmistetaan käyttämällä 6, 8 tai 10 mm paksua karkaistua lasia, jonka kaikki reunat on hiottu. Tämä tekee ovilehtien käytöstä turvallista ja helppoa.


Tietosuojaseloste