Lasi Taitto-ovet

LASI TAITTO-OVET

Sirot alumiinijärjestelmät antavat valinnanvaraa kun suunnitellaan taitto-ovia erilaisiin käyttötarkoituksiin. AIRCLOS taitto-ovijärjestelmä on monipuolinen ja tarjoaa sopivan mallin moneen tarpeeseen.

Terasseille tarkoitetuissa taitto-ovissa voidaan vapaasti valita paneelien lukumäärä samoin kuin niiden avauskombinaatiot: paneelit voidaan kerätä oikealle, vasemmalle, keskelle tai kummallekin sivulle.

Taitto-ovilla voidaan luoda tiloja joissa ovi taittuu sisään- tai ulospäin.


Lämpöeristys

Lämpösarjan lämmönläpäisevyyskerroin Uw on 1.5 W/(Kxm2), mikä täyttää useimmat lämpöeristysvaatimukset.

Turvallisuus

Taitto-ovijärjestelmä on turvallinen ja helppo käyttää. Karkaistu turvalasi kestää suuriakin rasituksia vahingoittumatta.

Pintakäsittely

Profiilit voidaan pulverimaalata RAL-värikartan sävyihin. Alumiiniosille suoritetaan anodinen esikäsittely, joka pidentää niiden elinikää vaikeissa sääolosuhteissa ja vähentää korroosiota.

Lasitus

Valittavia lasipintoja ja mahdollisia erikoisominaisuuksia on lukuisia: värisävy, matta pinta, äänieristys, suojaus auringonvalolta jne... 8, 10 ja 12 mm karkaistu turvalasi yksittäiseen lasipaneeliin.


Taitto-ovisarjat

AIRCLOS valmistaa yhteensä 14 alumiinista taitto-ovisarjaa, joilla voidaan sulkea avoimia tiloja sekä jakaa sisätiloja. Ne voidaan asentaa suoriin tai kaareviin linjoihin ja ne tarjoavat monipuoliset vaihtoehdot avauskombinaatioiden ja paneeliyhdistelmien suhteen. Näin voidaan mahdollistaa mahdollisimman suuri vapaan tilan osuus.

Kaikissa taitto-ovisarjoissa on kaksi alakiskovaihtoehtoa: pinta-asennettu ja lattiaan upotettu. Järeämpi mallisto S110 on lämpöäeristävä ja varustettu myös alarullajärjestelmällä. Tämä mallisto on tarkoitettu suurehkoihin lämmitettäviin tiloihin.


Sulavalinjainen

S35-SARJA: Siro, yhtenäinen kaksoistiiviste, hyvin monikäyttöinen, kiinteiden tai siirrettävien kaihtimien tai sisäpuolella sijaitsevien kaihtimien kanssa, 8mm karkaistulla lasilla. Ihanteellinen sisätiloihin ja helppoihin sääolosuhteisiin. Korkeus maksimissaan 2600mm. 

Vahvistettu

S55-SARJA: Vahvistettu profiili, yhtenäinen kolmoistiiviste, kaksinkertaisella tai yksinkertaisella lasilla. Ihanteellinen sisätiloihin ja ulkotiloihin, suositellaan alueille, joissa tuulet saattavat olla voimakkaita. Korkeus voi olla jopa 3200 mm vahvikepalkkia käytettäessä.

Eristetyt profiilit

S70-S110-SARJA: Vahvistetut profiilit joissa käytetään lämpökatkoa. Ihanteelliset ulkokäyttöön vaativissa sääolosuhteissa, kylmiin tai kuumiin olosuhteisiin ja voimakkaisiin tuuliin. Alhainen lämmönsiirtoarvo (Uw). Vahvikepalkin lisäys mahdollistaa leveämmät paneelit ja jopa 3500 mm korkeat järjestelmät.

Kaihtimet

Kiinteät tai käännettävät, kaikki kaihdinlehdet voidaan avata sisään- tai ulospäin.


Taitto-ovisovellukset

Ihanteelliset avotilojen sulkemiseen ja sisätilojen jakamiseen sekä suorien tai kaarevien linjojen luomiseen monikulmaisella alustalla. Lukemattomasti oviaukkojen ja ovilehtien yhdistelmiä, maksimoi vapaan tilan. Taitettuina ne vievät mahdollisimman pienen tilan. Sovellukset ovat monikäyttöisiä, ne tarjoavat erilaisia yhdistelmiä ja sopivat kaiken tyyppisiin sisustuksiin. 100-prosenttisen ilmatiiviit.


Tietosuojaseloste