Kehyksetön lasikaide

AIRCLOS-LASIKAIDE

AIRCLOS-lasikaide on järjestelmä, joka eroaa ennen kaikkea joustavuutensa (se voidaan asentaa pintojen päälle tai reunoihin) ja kestävyytensä ansiosta. Kestävyyteen vaikuttavat sellaiset ominaisuudet kuin sisäänrakennettu vedenpoisto (nämä ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen sekä sisäkäyttöön että ulkokäyttöön).


Lasikaide B115

  • Kestävä alumiinirakenne (EN 755)
  • CTE - DB SE - AE käyttöluokkien hyväksyntä
  • Lasipaksuuksille 8+8mm ja 10+10mm (kohteen vaatimuksista riippuen).
  • Tukeva kiinnitys profiiliin jolloin saadaan suuri kuormituskestävyys.
  • Ei näkyvyyttä haittaavia umpirakenteita.
  • Pintakäsittelynä RAL-värikartan sävyt, anodisointi luonnonväriin tai RST imitaatioharjaus.
  • Useita kaideprofiilin asennusvaihtoehtoja.
  • Kaideprofiilia voidaan jatkaa tai tehdä jiiriliitos 90 astetta liitinpalojen avulla.

Estetiikka ja pintakäsittelyt

Lasikaiteemme erottuvat edukseen minimalistisella estetiikallaan. Painopiste on järjestelmän läpinäkyvyydessä ja siinä käytetään huomaamattomia pieniä ja teräviä profiileita. Tämä jättää lasin ja näköalan huomion keskipisteiksi.

Järjestelmää voidaan muokata täysin kunkin projektin tarpeiden mukaan ja jopa kaiteiden koko voidaan valita.

Profiilit valmistetaan korkealaatuisesta alumiinista, jonka pintakäsittelyksi voidaan valita koristelu, lakkaus tai anodisointi.

Helppo asentaa ja huoltovapaa

Järjestelmä on kustannustehokas, sen asennus on nopeaa ja se on huoltovapaa. Lasipaneelin asentaminen ja vaihtaminen on hyvin helppoa ja se voidaan suorittaa ilman työkaluja.

Tämä on ihanteellinen ratkaisu kompleksisiin projekteihin, koska lateraalisen asennusjärjestelmänsä ansiosta se voidaan asentaa parvekkeelta tai ullakolta ilman kalliita rakennustelineitä. Tämä mahdollistaa myös todella erikoiset arkkitehtoniset efektit.

Joustavuus

Lasikaiteissamme käytetään neljää erilaista profiilijärjestelmää, jotka sopivat jokaiseen tarpeeseen näköalaa heikentämättä: kaksi yläkiinnityksellä ja kaksi lateraalikiinnityksellä.

Järjestelmämme voidaan asentaa yhtä helposti kaikille pinnoille, jopa suoraan parvekkeen betonireunaan, johon se voidaan integroitujen kulmien ansiosta asentaa ilman ylimääräistä työtä.