Avattavat lasikatot

Nauti auringonvalosta ympäri vuoden ja kutsu ulkoilma sisälle

AIRCLOS tarjoaa avattavan lasikaton moneen tarpeeseen. Paneleita voi olla katon lappeen pituudesta riippuen 2-8 kpl ja tällöin avattuna avoimen tilan osuudeksi saadaan 50 - 87 %. Lasikatot valmistetaan aina kohdekohtaisten mittojen ja vaatimusten mukaan. Sähkömoottorilla varustetun katon käyttö on miellyttävän vaivatonta ja lisävarusteina on saatavana  led-valaistus sekä sadeanturi. Katto tarvitsee erilllisen runkorakenteen joka voi olla puuta, alumiinia tai terästä ja seinäaukkoihin on mahdollista asentaa esimerkiksi siirtolasiseinät tai taiteovet. Katon kaltevuuskulma voi olla 10-45 astetta.

Maksimikoot

Moottoroidun T6000-katon lappeen pituus voi olla jopa 8000 mm ilman että se tarvitsee välituentaa. Moduulin maksimileveys 4+4mm laminoidulla lasilla on tällöin 1800mm. Lappeen pituudella 5500mm on moduulin maksimileveys 2200 mm.

Valaistus

Kattorakenteeseen on mahdollista asentaa LED-valot, jotka sijaitsevat keskipalkeissa. Ne luovat hienostuneen tunnelman ja tarjoavat samalla erinomaisen valaistuksen.

Pintakäsittely

Katon alumiinirungon pintakäsittelynä anodisointi tai maalaus RAL värikartan sävyihin.

Lasitus

Moottoroitu T6000-katto on saatavana 4+4 mm tai 6+6mm laminoidulla lasilla. Lasi voi olla kirkas tai sävytetty.

Avattavat lasikattosarjat

AIRCLOS valmistaa lasikattoja joihin voi valita materiaaliksi lasin, polykarbonaatin tai kennolevyn. Kaikilla näillä on erilaiset tekniset ja esteettiset ominaisuudet. Paneleiden lukumäärästä riippuen tuloksena on 50 - 87-prosenttisesti vapaa avattu kattoala.

Moottoroidut katot

T6000-SARJA: Käytetään kauko-ohjaimella. Modulissa voi olla 2-8 kpl paneleita niiden koosta ja materiaalista riippuen. Lappeen maksimi pituus voi olla 8,0 m.

Kiinteät katot

T6000F modulaariset kiinteät katot joiden lappeen maksimipituus voi olla 8,0 m.

Käsikäyttöiset lasikatot

Avattava käsikäyttöinen lasikatto. Muodostuu enintään kolmesta paneelista / moduuli ja maksimi lappeen pituus 4,5 m.

Lue lisää eri malleista (englanniksi):

T6000          T6000V           T8000

Copyright © 2019 Hitsaus-Pasi Oy